Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Nici nu știi ce bucuroși suntem că ai deschis această pagină! Suntem convinși că nu ai ajuns aici întâmplător și ne-ar plăcea să ne spui ce vânt te-a adus la noi: simți nevoia să faci o schimbare pozitivă în viața ta? Vrei să dai o mână de ajutor mediului înconjurător? Ṭi-ai dori să fii un exemplu pentru cei din gașca ta?

Vrei să iți dezvolți anumite abilități sau să-ți descoperi noi talente? Ori, pur și simplu, ți-ar plăcea să-ți faci prieteni noi și să găsești un mod plăcut și util de petrecere a timpului liber? Hai, nu ne mai tine ca pe jar, contactează-ne degrabă și spune-ne care este motivul acestei vizite pe meleagurile noastre!

Oricare ar fi motivul tău, dacă și tu iți dorești, nouă ne-ar face mare plăcere să te alături echipei noastre de plantatori de fapte bune.

Important: Dragi voluntari, datele personale (nume și prenume, e-mail și numar telefon) sunt prelucrate doar cu scopul de a vă informa prin e-mail (doar de pe adresa [email protected]) cu privire la evenimentele noastre de plantare și la rezultatele acestora (rapoarte și imagini cu evoluția puieților- va sunam, doar daca adresa de e-mail este gresita sau nu functioneaza). Pentru orice fel de informație legată de prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne scrieți pe adresa [email protected].

Cu drag,
Echipa PFBRo

magnifiercrosschevron-down