Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
logo-plantam-fapte-bune@2x

Plantăm fapte bune în România

Plantăm și creștem păduri în România!

cifru-ASR-2016-150x90
Plantăm fapte bune în România este un proiect de voluntariat care se desfășoară sub Înaltul Patronaj
al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române

Implică-te pentru schimbare! 
FII VOLUNTAR!

IMPLICĂ-TE Plantăm fapte bune România

Crezi că poți ajuta pădurile pentru o zi? 
Fii voluntar alături de echipa noastră și hai să facem fapte bune!

Ajută-ne să plantăm! 
DONEAZĂ ACUM!

DONEAZĂ Plantăm fapte bune România

Orice sumă, oricât de mică va face diferența, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul tău! Chiar dacă nu poți fi voluntar, poți ajuta printr-o donație pentru păduri!

Află de ce avem nevoie de păduri! 
DESCOPERĂ IMPORTANȚA PĂDURILOR!

De ce avem nevoie de ele? Clima, temperatura sau aerul pe care îl respirăm este produsul pădurilor.

INFORMEAZĂ-TE Plantăm fapte bune România

Despre noi

Experiență și dedicare
Află cine suntem!

La început, eram doar niște studenți ce împărțeau același vis: de a salva pădurile. Aveam diferite mici proiecte de selectare colectivă sau acțiuni de strângere a deșeurilor aruncare.

În prezent, creăm pădurile României cu ajutorul voluntarilor. Vom vedea rezultatele peste ani, când viitoarele generații vor putea străbate pădurile pe care le formăm astăzi.
plantam-fapte-bune-despre
plantam-fapte-bune-carousel5
plantam-fapte-bune-carousel5
plantam-fapte-bune-carousel5

Proiecte Plantăm Fapte Bune în România

Ce facem?
Asociația EcoAssist este alături de spațiul verde încă din anul 2008. Toți sperăm la o lume mai bună, dar nu este suficient! Prin mobilizare și dedicare orice vis poate deveni realitate. Vrem să schimbăm atitudinea oamenilor față de mediul înconjurător. De-a lungul timpului am organizat o serie de proiecte, în care am încercat să schimbăm lumea cu ajutorul voluntarilor. Crezi că poți face parte și tu din schimbare?
PROIECTE

PLANTĂRI

Pe lângă proiectele adiacente, plantările sunt cele care fac diferența! Gândește-te dacă ai fi nevoit să trăiești într-un spațiu închis pentru o zi, ai avea nevoie de 7 copaci maturi pentru a supraviețui. În prezent, poluările, noxele sau plasticul distrug îndeajuns de mult planeta. Hai să fim noi cei ce o repară!
44.000 de voluntari
AFLĂ MAI MULTE
plantam-fapte-bune-plantari

RAPOARTE ANUALE

La sfârșitul anului, ne place să tragem linie și să vedem câte fapte bune am reușit să facem în decursul a unui an. Scopul nostru este de a strânge un portofoliu cât mai bogat în care să împădurim de la an la an și mai mult teren din România. În această pagină veți găsi toate proiectele de care ne-am ocupat până acum.
44.000 de voluntari
AFLĂ MAI MULTE

PROIECTE

Campania Green Endorsement se ocupă cu transformatul voluntariatului într-un plus la angajare. Green Endorsement este un certificat ce recunoaște oficial în CV voluntariatul realizat în cadrul inițiativei „Plantăm fapte bune în România”. Campania este sprijinită de realizatorul documentarului Wild Carpathia - Charlie Ottley, care încurajează tinerii să se implice în acțiuni de împădurire.
44.000 de voluntari
AFLĂ MAI MULTE
plantam-fapte-bune-proiecte (1)
Proiecte

Evenimente

Plantările cu voluntari sunt momentan anulate din cauza pandemiei, dar acțiunile noastre se desfășoară în continuare
cu ajutorul zilierilor și al echipamentelor mecanizate.
Cu pași mici, dar siguri vom reuși să facem o schimbare!

Donează

Poți face o diferență!

Nu-ți spune nimeni cât să donezi. Orice contribuție, cât de mică este ajutorul tău pentru o Românie cât mai verde. Suma pe care o donezi va susține inițiativa noastră de împădurire, ce va genera numeroase beneficii pe termen lung pentru mediul înconjurător.

Fondurile vor fi folosite în mod eficient și responsabil pentru acțiunile pe care le întreprindem. Acestea vor fi redirecționate către achiziționarea materialelor și serviciilor necesare, de la puieți la mănuși, noi ne ocupăm de tot!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Vrei să te implici? Alocă puțin timp pentru a completa acest formular.
DONEAZĂ

Donează 20% din impozitul pe profit

Alege responsabil unde se duc veniturile tale, implică-te pentru o planeta mai verde!
DONEAZĂ
plantamfapte bune romania

DescoPeră

Află care este 
valoarea pădurilor!

Încă de mici copii, în școli sau acasă, ne este vorbit despre valoarea pădurilor, însă prea puțin! Știm că pădurile sunt benefice pentru ecosistem, dar hai să aflăm mai multe. În această secțiune vă vom prezenta care este importanța reală a pădurilor.
plantamfapte bune romania
plantam-fapte-bune-descopera
plantam-fapte-bune-descopera

Blog

Fii la curent cu cele mai noi Fapte Bune!
16 iulie, 2024
Plantăm fapte bune în România - 700.000 de puieți plantați în 2023

București, 17 iulie - Inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat Plantăm fapte bune în România publică Raportul anual de activitate pentru 2023.   700.000 de puieți, reprezentând 140 de specii au fost plantați în 2023 pe o suprafață de 138 de hectare, în 63 de localități din 25 de județe ale  țări. Inginerii […]

Citește articolul
27 mai, 2024
Plantăm fapte bune în România numără aproape 400.000 de puieți forestieri și ornamentali plantați în 2024

București, 27 mai - Inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat Plantăm fapte bune în România a plantat peste 395.000 de puieți în primăvara acestui an. 82 de hectare aflate în proprietate publică au fost acoperite cu diferite specii forestiere și ornamentale. Acestora li se adaugă spații private deținute de companii care activează în […]

Citește articolul
14 decembrie, 2023
Victorie verde pentru Plantăm fapte bune în România în sezonul împăduririlor de toamnă

Prin efort colectiv și susținut, inițiativa națională de împădurire Plantăm fapte bune în România anunță rezultatele acțiunilor de împădurire de toamnă. 310,000 de puieți forestieri și arbori și arbuști ornamentali au fost plantați în localități pe o suprafață de 64 de hectare din întreaga țară. 2.000 de voluntari au luat parte la acțiunile organizate pe […]

Citește articolul
MAI MULTE ARTICOLE
usersmagnifiercrosschevron-down