Redirecționează 20% din impozitul pe profit

 

 

În fiecare an puteți redirecționa către inițiativa Plantăm fapte bune în România 20% din impozitul pe profit datorat statului.

Plantarea unui puiet și îngrijirea lui până la reușita finală costă 10 lei. Printr-un simplu calcul, vei afla câți copaci ai plantat prin implicarea companiei tale. În fiecare an plata trebuie efectuată până la 31 decembrie pentru a se considera parte din anul fiscal în curs; dacă plata se face după 31 decembrie, va fi considerată sponsorizare aferentă anului următor.

Cum redirectionezi 20% din impozitul pe profit al companiei tale

–  Completezi contractul de sponsorizare cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și  îl trimiți în format editabil (Word) la adresa simona.camburu@plantamfaptebune.ro .
–  Vei primi contractul în 2 exemplare semnat și ștampilat în original, la adresa indicată de tine. Ulterior ne vei returna un exemplar după ce vei semna.

Condițiile cumulative pentru această facilitate fiscală sunt:

– compania trebuie să fie plătitor de impozit pe profit;
– acțiunea trebuie justificată prin contract încheiat potrivit prevederilor legale;
– fondurile direcționate trebuie să fie sub cea mai mică dintre limitele precizate mai jos:
– 5‰  din cifră de afaceri, sau
– 20% din impozitul pe profit datorat.

(În cazul în care suma depășește cele 2 condiții procentuale, diferența este considerată deductibilă dar pentru perioada fiscală următoare și se deduce din impozitul pe profit aferent următorilor 7 ani).

De ce să ne susții:

„Plantăm fapte bune în România” este iniţiativa naţională de împădurire bazată pe voluntariat, care a pornit la drum în 2011. Până în prezent, 32.300 voluntari au plantat și îngrijit 660.000 copăcei pe un total de 206 hectare de terenuri publice neproductive în 21 de judeţe. Acest lucru este posibil în cadrul a două campanii de plantare: primăvară și toamnă .

Ce facem noi:

– ne respectăm promisiunea și plantăm pentru tine
– te invităm alături de noi, la acțiunile din primăvară sau toamnă