Privacy Policy

Politică de confidențialitate

  1. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Asociației EcoAssist, cu sediul în Str. Ion Campineanu nr. 11, etaj 7, sector 1, Bucureşti, în calitate de operator de date personale. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

  1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Asociația EcoAssist va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel; în cazul înscrierii dvs. pe formularul de voluntari, în vederea participării la acțiunile de împădurire; în calitate de donatori, viitori parteneri (în măsura în care primim solicitări pe e-mail de la dvs. în acest sens).

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

Indiferent de motivele pentru care ne scrieți și pentru care datele dvs. personale ajung la noi, Asociația EcoAssist le va prelucra și folosi doar cu scopul de a vă scrie cu privire la acțiunile noastre de voluntariat. Oferirea datelor dvs. personale către noi în acest scop este voluntară și ele vor fi șterse oricând, la cerere, și automat, după un an calendaristic.

  1. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Asociația EcoAssist prelucrează datele dvs. cu caracter personal cu scopul de a vă anunța din timp cu privire la acțiunile noastre de împădurire (fie că sunteți inscriși ca voluntari, donatori sau alte situații). În acest caz, veți fi anunțați prin e-mail/telefon exclusiv cu privire la aceste activități. Baza de date cu caracter personal este restricționată din punct de vedere al accesului și va fi stocată pentru un an de zile.

  1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Asociația EcoAssist nu vor fi transmise decât cu acordul dvs.

  1. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul de informare și dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Asociației EcoAssist cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare; precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, de către Asociația EcoAssist a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete;
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, în momentul cerereii din partea dvs., indiferent de motive.
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: voluntar@plantamfaptebune.ro .

Această pagină de internet nu folosește fișiere de tip cookie