Termeni şi condiţii

Politica de securitate a datelor cu caracter personal

Acordam o foarte mare atentie protejarii datelor cu caracter personal, drept pentru care protectia datelor in faza de procesare si intretinere este o problema importanta pentru noi, de care tinem seama in cursul tuturor procesarilor derulate in companie. Datele personale vor fi inregistrate, procesate si pastrate conform prevederilor legale privind protectia datelor, valabile in tara în care isi are sediul unitatea.

Culegerea datelor

Datele  personale nu vor fi memorate decat atunci cand vizitatorul ni le ofera, de exemplu atunci când se inregistreaza pe site-urile noastre, isi creaza un cont pe site-urile noastre, cand participa la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, la o actiune pe teren sau cand incheie un contract.

In timpul vizitei pe website-urile noastre, serverul web inregistrează urmatoarele date standard: adresa IP care a fost alocata de provider-ul de servicii Internet, pagina Internet de la care vin vizitatorii, paginile internet vizitate pe site-urile noastre precum si data si durata vizitei.

Securitatea datelor

In ceea ce priveste securitatea datelor personale, am luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate de noi impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de catre persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

La baza de date in care vor fi pastrate datele cu character personal, nu vor avea acces decat responsabilul desemnat de operator sau persoane imputernicite de acesta si numai in scopuri de serviciu. Inainte de a accesa baza de date, utilizatorul va trebui sa se autentifice folosind coduri de siguranta.

Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta conform prevederilor legale valabile pe plan naţional. Membrii echipei, agentiile si partenerii nostri sunt obligati sa respecte confidentialitatea datelor.

Utilizarea datelor

Datele personale vor fi folosite in scopul administrarii tehnice a website-urilor, pentru evidenta voluntarilor, pentru sondaje de produs si pentru reclama si marketing, dar numai in masura in care acest lucru este necesar.

Datele personale dorim sa le folosim pentru a ne informa voluntarii si partenerii cu privire la produsele si serviciile oferite in cadrul actiunilor asociatiei si eventual pentru a le solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. In cazul in care voluntarii sau partenerii nu sunt de acord cu acest lucru ne pot comunica oricand decizia lor pentru a actiona in consecinta.