Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
Apartamente noi Sibiu
logo-plantam-fapte-bune@2x
Apartamente noi Sibiu

Sprijinul venit din partea sectorului de afaceri este esențial pentru mediul ONG-urilor. Eficacitatea și dimensiunea impactului pozitiv al acțiunilor noastre depind de acesta și sunt direct proporționale cu implicarea companiilor din mediul privat sau public.

Totodată, colaborarea dintre sectorul de afaceri și cel al ONG-urilor generează beneficii importante atât pentru companiile implicate, cât și pentru societate, în general. În plus, contribuția la extinderea fondului forestier se traduce în ample beneficii, directe și indirecte, pe toate palierele dezvoltării durabile – de la cel de mediu, la cel economic și cel social.

De-a lungul timpului, inițiativa noastră a beneficiat de sprijinul multor companii, fie sub formă de resurse financiare, sponsorizări în produse sau servicii, implicarea angajaților în calitate de voluntari la acțiunile noastre, fie prin implicarea angajaților ca voluntari de specialitate în timpul programului de lucru.

Compania pe care o reprezinți poate susține inițiativa noastră prin donarea de fonduri, materiale de lucru (puieți, lopeți, găleți, mănuși etc) sau prin oferirea serviciilor necesare implementării proiectului: telecomunicații, transport voluntari, cazare și catering pentru întâlnirile naţionale de organizare sau pentru realizarea proiectelor tehnice de împădurire.

Asociația EcoAssist, inițiator și reprezentant legal, acceptă donații în următorul cont bancar:

IBAN: RO55INGB0000999907869434 – cont in RON

Pentru donații online, puteti folosi Paypal. 

Fondurile vor fi direcționate către achiziționarea materialelor și serviciilor necesare proiectului. Pentru mai multe informații îi poți scrie coordonatorului de fundraising:

Simona Camburu
e-mail: simona.camburu@plantamfaptebune.ro

Mulțumim pentru fapta bună!

Echipa PFBRo

magnifiercrossmenuchevron-down