Fă cadou 
un copăcel
Daruiește-ți ziua de naștere
Apartamente noi Sibiu
logo-plantam-fapte-bune@2x
Apartamente noi Sibiu

Din 2011, noi - echipa „Plantăm fapte bune în România” - schimbăm mentalități și comportamente prin ceea ce facem. Din dragoste pentru natură și pentru pădurile noastre, am decis că nu putem să ridicăm din umeri, vazând ceea ce se întamplă în România.

Așa a luat naștere inițiativa noastră de împădurire pe baza de voluntariat. Acționăm în zonele afectate de alunecări de teren, deșertificare sau alte fenomene de degradare, zone care pun în pericol locuitorii din localitățile apropiate.

Ne mândrim cu toate aceste suprafețe pe care am plantat peste 1.000.000 de puieți, în 30 de județe ale României. La acțiunile noastre au participat peste patruzecișitrei de de mii de voluntari, cei mai mulți dintre ei fiind angajați ai companiilor care își desfășoară activitatea în România și care au decis că pot dedica timp și resurse cauzei noastre.

Reușita acțiunilor de împădurire și dorința voluntarilor de a ne fi alături ne determină să organizăm an de an mobilizări civice în masă.

În 2013, am primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României, iar de-a lungul anilor ne-au fost acordate douăsprezece distincții din partea comunității.

Ceea ce știm sigur, după aproape zece ani de activitate, este că fiecare gest, oricât de mic, ne ajută să avem o țară mai frumoasă și un aer mai curat. Și am înțeles că, de rezultatele muncii noastre, se vor bucura inclusiv generațiile viitoare.

magnifiercrossmenuchevron-down