Acțiunile PFBRo pentru 2017 sunt in curs de pregătire (dezmințire informații apărute in mediul online)

Acțiunile PFBRo pentru 2017 sunt in curs de pregătire (dezmințire informații apărute in mediul online)

Recent, site-ul ecopres.ro a publicat un articol despre plantarea unui milion de puieți în luna octombrie sub umbrela inițiativei ”Plantăm fapte bune în România”. Dorim să precizăm că demersul din acel articol este din anul 2015.

Echipa noastră de comunicare a încercat să intre în legătură cu această publicație, pentru a pune o dată știrii respective, fără să primească vreun răspuns.

În prezent ne conturăm strategia pentru anul în care ne aflăm: 2017. Vom anunța planurile noastre din acest an în cel mai scurt timp.  Unica sursă de încredere pentru astfel de comunicări o reprezintă canalele noastre de comunicare.

Vă mulțumim și abia așteptăm să punem la cale și în acest an plantări frumoase alături de voi.

Showing 4 comments
 • Ionel Stanica

  Nu gasesc nici o campanie de impadutire. Avet vreun program, imi putrti oferi locatiile, etc. Sunt oameni didpudi sa participe..

 • robert

  Puteti trimite un mail pe organizare@plantamfaptebune.ro cu zona unde doriti sa participati.

 • Corbeanu Marius

  Doresc sa particip alaturi de dvs la proiectele de inpadurire.Astept un mail sau ne putem auzi la numarul de tlf .0722389854. O seara buna.

 • robert

  Buna Marius, cum ar fi sa trimitem noi mesaje celor care sunt interesati sa ne ajute sau sa ii sunam? primim multe mesaje de la voi si asta ne bucura, te rugam sa ne trimiti un mail pe organizare@plantamfaptebune.ro